Terug naar overzicht
Camping Casa Tartufo
Mini camping Casa Tartufo Le Marche
Casa Tartufo strand
Camping Casa Tartufo
Mini camping Casa Tartufo Le Marche
Casa Tartufo strand

Mini glamping Casa Tartufo in Le Marche

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Hou je van rust, natuur en strand? Dan zit je goed bij mini glamping Casa Tartufo in prachtig Le Marche, nabij de Adriatische kust. Geniet van brede stranden, steile zeekliffen en prachtige vergezichten over glooiende heuvels. Dit, door truffels omgeven gebied, biedt een heerlijk verblijf.

Over de eigenaren

Faciliteiten

Geniet van het adembenemende panoramische uitzicht dat zorgt voor een oase van rust, ruimte en stilte. Bij warm weer neem je een heerlijke duik in het ruime zwembad voor verkoeling. Je verblijft in een safari tent met privé sanitair.

Omgeving

Le Marche’s rijke geschiedenis is tastbaar in de vele bezienswaardigheden: 500 stadspleinen, 106 kastelen, 15 forten, 170 fortificaties, 24 archeologische sites en 71 historische theaters. Met 200 kerken in vroeg-Romeinse stijl en een verleden dat ooit deel uitmaakte van het Vaticaan.

Steden zoals Urbino, Pesaro, Macerata, Assisi en Ascoli Piceno zijn een bezoek waard vanwege hun charmante straatjes, pleinen en kerken. Le Marche trekt nog niet het massatoerisme aan, wat het juist zo interessant maakt.

Ontdek nabijgelegen plaatsen zoals Gubbio, Fano, Senigallia en het museum van de Bronzi Doratiniet in Pergola. Rimini ligt op 5 kwartier rijden, terwijl de Monte Conero, Monte Catria, Monte Cucco en de grotten van Frassasi prachtige natuurgebieden bieden voor wandelaars en avonturiers.

Casa Tartufo strand

Mini glamping Casa Tartufo in Le Marche

Frazione Rotondo 3, 60041, Doglio, Marche, Italië

Tel: 050-785 54 52

E-mail: info@lodgeholidays.nl

Naar website