Terug naar overzicht
Cupramontana Landhuis
Cupramontana Landhuis binnen
Cupramontana Landhuis
Cupramontana Landhuis binnen

Trappenhuis met wijngaard- en zeezicht

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Dit natuurstenen trappenhuis staat te koop, even buiten het centrum van Cupramontana, in het hart van De Marken. Het biedt meerdere terrassen en een prachtig uitzicht op wijngaarden en zee. Vlakbij het groene juweel van De Marken: natuurpark Gola della Rossa e di Frasassi.

Over de eigenaren

Faciliteiten

Met een grote entree leidend naar de woonkamer-taverne en veranda met uitzicht op de tuin, twee slaapkamers en twee badkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich een zitkamer met open haard, twee slaapkamers, woonkeuken, en badkamer met balkon. Het huis beschikt over vloerverwarming. Er zijn meerdere terrassen met uitzicht op zee. Een voormalige schuur is omgebouwd tot kelder/garage, en er is mogelijkheid tot uitbreiding. De omheinde tuin van circa 2.000m² heeft diverse wateraansluitingen en er is ruimte voor een zwembad. € 380.000

Omgeving

Dit natuurstenen trappenhuis is gelegen op slechts 1,5 km van het centrum van Cupramontana in de provincie Ancona en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op de wijngaarden, de stad Cupramontana en zelfs de zee. De nabijheid van alle voorzieningen in het stadscentrum, op slechts 18 km van Jesi, en de korte afstand van 35 km naar de Adriatische Rivièra maken het een ideale locatie.

Cupramontana Landhuis binnen

Trappenhuis met wijngaard- en zeezicht

, 60034, Cupramontana, Marche, Italië

Tel: +39 0721 1702617

E-mail: info@intermedcasali.com

Naar website