Terug naar overzicht
autohuur Sunny Cars

Veilig een auto huren in Italië? Zo doe je dat!

Gunstige voorwaarden voor lezers van De Smaak van Italië ism Sunny Cars

Je kent het wel: je hebt je hele vakantie tot in de puntjes geregeld. De accommodaties zijn piekfijn in orde, de vliegtickets geboekt en de weersvoorspelling is gunstig. Totdat je erachter komt dat je je ook nog wilt verplaatsen op plaats van bestemming. Er zijn weinig stressvollere manieren om je vakantie te starten dan in de ellenlange rijen van de autoverhuur.Boek hier je huurauto >>

De redactie van De Smaak van Italië maakt tijdens reportages regelmatig gebruik van Sunny Cars en we kunnen je dan ook verzekeren dat het werkt. Kort voordat we vertrekken, reserveren we een huurauto op de website en kiezen we de plek van aankomst en de plek van vertrek. Je kunt je huurauto op verschillende plekken ophalen en terugbrengen (handig als je een roadtrip maakt!). Het online boekingsformulier vind je hier >>

Consumentenbond
De Consumentenbond raadt boeken bij een prijsvechter af en plaatst ook vraagtekens bij gevestigde verhuurbedrijven. In de meeste gevallen is het immers onduidelijk hoe hoog de uiteindelijke kosten uitvallen. Als je bij een bedrijf als Sunny Cars een auto huurt, betaal je een all-in prijs waardoor je niet hoeft te vrezen voor extra kosten voor extra kilometers, het afkopen van het eigen risico en dekking tegen banden-, glas-, bodem- en dakschade.

Auto huren in Italië

Wil je een auto huren in Italië? Wij hebben gunstige voorwaarden en werken samen met Sunny Cars. Reserveer ‘m direct via onderstaand formulier.


Inspiratie voor een roadtrip in Italië

In editie 6 van 2016 maakten we een mooie roadtrip langs de zuidoevers van het Gardameer en in editie 4 van 2016 reden we een prachtige route door De Marken. Bestel ons magazine hier heel eenvoudig na.

Lezersreizen door heel Italië
Geen zin om zelf alles uit te zoeken? Bekijk dan de heerlijke lezersreizen die wij voor je hebben samengesteld. Zoals een 15-daagse fly-drive naar Sicilië of een autorondreis langs het parcours van de Mille Miglia.

LEES OOK: