Terug naar overzicht

Italiaanse gastvrijheid bij restaurant Bacco Perbacco

Italië is dichterbij dan je denkt. Italiaans restaurant Bacco Perbacco in het hippe Zeeheldenkwartier in Den Haag is daar een mooi voorbeeld van. 

Dit typisch Italiaanse restaurant met een huiskamergevoel heeft geen menukaart. Alle gerechten worden dagvers bedacht en bereid. Denk: verse pasta en veel groente. ‘Zoals je in Italië eet’, schrijft een gast. En dat is precies wat we willen.

Warm welkom
‘Alles wat we hier hebben, is Italiaans, tot aan de glazen toe. Onze zuidelijke gastvrijheid staat borg voor een warm welkom en een maaltijd die je nooit zult vergeten’, aldus eigenaar Mario de Benedictis. ‘Passie voor koken en gastheerschap zitten in mijn bloed.’

Bekijk baccoperbacco.nl voor meer informatie.

Keurmerk van Italiaanse restaurants
Samen met 48 andere restaurants in Nederland maakt Bacco Perbacco deel uit van de Marchio Ospitalità Italiana. Dat is een internationaal keurmerk voor Italiaanse restaurants vanuit de Italiaanse Kamer van Koophandel. Als redactie van De Smaak van Italië raden wij je dit restaurant dan ook van harte aan. Bekijk meer over de Marchio Ospitalità Italiana.

BEKIJK OOK: