Terug naar overzicht

Ontmoet makelaar InterMed Casali op de Second Home beurs

Droom je van een (tweede) huis in de regio De Marken? Neem dan zeker een kijkje bij makelaar InterMed Casali op de Second Home beurs in Utrecht van 1 – 3 oktober.

Net zoals de vruchten van het ‘Marchigiaanse’ landschap! Passie, correctheid, nauwgezetheid, beschikbaarheid en het constant actualiseren van de voortgang bij de aankoop van een huis, vormen de basisingrediënten, waarmee InterMed Casali hoog scoort op klantentevredenheid.

Grote verschillen
Het kopen van een boerenhoeve of een landhuis is volstrekt iets anders dan het kopen van een nieuwbouw appartement. Dat betreft bijvoorbeeld het recht op eerste aankoop van de omliggende landbouwers volgens de wet 817/71 of de grote verschillen tussen gemeentes betreffende de stedelijke normen en bestemmingsplannen. Onbekendheid met deze materie maakt van de droom om een landhuis in de campagna te kopen tot een nachtmerrie. Daar kan InterMed je uitstekend bij helpen.

Persoonlijk advies van InterMed Casali

InterMed Casali is aanwezig op de Second Home beurs van 1 t/m 3 oktober 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je gratis toegang voor twee personen? Meld je hier aan:

Special wonen & werken in Italië

In de nieuwe Smaak van Italië hebben we een uitgebreide special over wonen en werken in het land van je dromen. Bestel jouw exemplaar inclusief special in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

Of koop het magazine in de (grotere) supermarkt of winkel. Bekijk de verkooppunten.

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN