Terug naar overzicht

Makelaar InterMed Casali, specialist voor Le Marche

Droom je van een (tweede) huis in de regio De Marken? Neem dan zeker een kijkje bij makelaar InterMed Casali op de Second Home beurs in Utrecht.

Net zoals de vruchten van het ‘Marchigiaanse’ landschap! Passie, correctheid, nauwgezetheid, beschikbaarheid en het constant actualiseren van de voortgang bij de aankoop van een huis, vormen de basisingrediënten, waarmee Italië makelaar InterMed Casali hoog scoort op klantentevredenheid.

Grote verschillen
Het kopen van een boerenhoeve of een landhuis is volstrekt iets anders dan het kopen van een nieuwbouw appartement. Dat betreft bijvoorbeeld het recht op eerste aankoop van de omliggende landbouwers volgens de wet 817/71 of de grote verschillen tussen gemeentes betreffende de stedelijke normen en bestemmingsplannen. Onbekendheid met deze materie maakt van de droom om een landhuis in de campagna te kopen tot een nachtmerrie. Daar kan InterMed je uitstekend bij helpen.

Persoonlijk advies van InterMed Casali

InterMed Casali is aanwezig op de Second Home beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je gratis toegang voor twee personen? Meld je hier aan

Hierin is InterMed Casali gespecialiseerd
InterMed Casali is gespecialiseerd in alle aspecten van de aan- en verkoop, evenals restauratie van bestaand onroerend goed in de campagna. Daartoe behoren onder meer:

  • informatie over de fiscale aspecten bij de aankoop.
  • informatie over en bemiddeling bij hypothecaire zaken.
  • offertes voor bijkomende kosten bij aan en/of verkoop.
  • offertes voor en bemiddeling bij een eventuele restauratie met inschakeling van een externe bouwkundige (geometra) en uitvoerders met een bewezen betrouwbaarheid.
  • taxatierapporten over de staat van het onroerend goed voor en/of na het uit te voeren werk.
  • controleren van bestaande documenten respectievelijk het verkrijgen van eventueel noodzakelijke documentatie.
  • alle hulp bij het overschrijven of aanvragen van aansluitingen van de diverse nutsbedrijven.
  • een contactpersoon van Nederlandse afkomst, die tevens Italiaans, Engels en Duits spreekt. Die je stap voor stap volgt en bijstaat, vanaf de eerste bezichtiging van het onroerend goed tot en met de uiteindelijke aankoop. Die bovendien in staat is het verschil in lokale gewoontes en gebruiken uit te leggen. Kortom die dankzij ervaring en betrouwbaarheid voor u alle twijfels en onzekerheden uit de weg zal ruimen en u de zekerheid kan geven uw droom daadwerkelijk te realiseren.

Kijk op Intermedcasali.com voor meer informatie.

Gratis naar de Second Home beurs

Droom je van het kopen van een woning in Italië? Oriënteer je dan op de Second Home beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je via ons aan en krijg gratis toegang voor 2 personen! Hier ontdek je hoe je die droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door woningaanbod en laat je informeren door de vele deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen.

Bestel hieronder je gratis kaarten:

Specials wonen & werken in Italië

In diverse edities van magazine Smaak van Italië staan we uitgebreid stil bij het wonen en werken in Italië. Bestel jouw exemplaar inclusief special in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m snel en makkelijk thuisbezorgd!

magazine De Smaak van Italie

Wonen in Italië

Voor iedereen die stiekem droomt van zo’n eigen plek in de Laars stelden wij deze special samen.Vol do’s en don’ts-tips van makelaars, ervaringsdeskundigen en huizen van 1 tot 1.000.000 euro! Bestel hier editie 1 2021 >>

magazine De Smaak van Italie

Wonen en werken in Italië

Op vakantie in Italië is het leven prachtig: de zon schijnt, het eten smaakt goed en de natuur is schitterend. Hier zou je willen blijven. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven je in dit nummer veel tips van makelaars hoe en waar je moet beginnen en over de aanschaf van een woning. Bestel hier editie 4 2021 >>

boek wonen kopen in italie

Wonen & kopen in Italië

Juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij vestiging en aankoop van onroerend goed in Italie. Een must have voor iedereen die zich wil orienteren over het kopen van een huis in Italie. Ga hier verder >>