Dit zijn de 6 leukste Italiaanse cadeaus voor onder de kerstboom
Terug naar overzicht

Dit zijn de 6 leukste Italiaanse cadeaus voor onder de kerstboom

Wil jij een leuk cadeautje onder de kerstboom leggen met een Italiaanse touch? Dit zijn de leukste Italiaanse cadeaus voor onder de kerstboom.

1. Panettone of pandoro
Voor Italianen is het geen kerst zonder een panettone of pandoro. Ook in Nederland kun je deze lekkere ‘broodcake’ kopen. Nog leuker om dit Italiaanse kerstgebak zelf te maken.

2. Warme sjaal of sokken
Wil je een praktisch cadeau geven? Leg dan een mooie sjaal onder de boom. Of deze cadeaudoos met sokken en limoncello.

3. Ferrero Rocher
In elk huishouden in Italië vind je wel een piramide gevuld met Ferrero Rocher tijdens de feestdagen. En geef ze eens ongelijk. Met deze heerlijke chocolaatjes maak je iedereen blij.

4. Lekkere roman
Kijk eens bij de 5 mooiste Italiaanse boeken voor de kerstvakantie.

5. Reis naar de Laars
Wat is er nou leuker dan een tripje in het vooruitzicht? Wil je echt uitpakken, geef een Italiaans weekendje weg aan je lief! In 2020 gaan we massaal naar deze 3 plekken in Italië. Of neem een kijkje bij onze reisaanbiedingen, dan wordt alles voor je geregeld!

6. Dagje Little Italy + workshop pasta maken
Kun je even niet naar Italië? Dan komt Italië naar jou, en wel op 7, 8 en 9 februari 2020 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Geef een dagje Little Italy cadeau inclusief een workshop pasta maken! Doe inspiratie op voor je volgende vakantie naar de Laars, proef de lekkerste hapjes en ga met je zelfgemaakte pasta naar huis.

De beste berichten en de laatste vakantietips van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!