Terug naar overzicht
rue de ravioli pasta

Rue de Ravioli, de pop-up van chef Robert Kranenborg in Amsterdam

Italiëliefhebbers in Amsterdam opgelet: topchef Robert Kranenborg heeft samen met Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini een pop-up delicatessenwinkel geopend.

Bij Rue de Ravioli aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam-West haal je nu de allerlekkerste ravioli. De pop-up van chef Robert Kranenborg is geen restaurant waar je deze pasta kunt gaan eten, maar een delicatessenwinkel waar je ‘m koopt voor thuis.

Ravioli flights

Het concept hebben de heren samen met bureau Spine & Marrow bedacht. Kranenborg en Pacenti maken namelijk ‘ravioli flights’. Per flight serveren ze drie soorten ravioli die je als een soort mini-ravioli-proeverij ontdekt.

Toasted ravioli

Deze chefs maken natuurlijk bijzonder lekkere combinaties en variaties. Dat maakt deze pop-up tot een adresje om voor om te rijden. Denk aan: ravioli met brasato rund in rode wijn, eigen jus en sjalotjes of ravioli gevuld met kabeljauw met een vinaigrette met citroen, witte soja en kombu. Toasted ravioli in luchtig tempura deeg met pompoen amaretti en wasabi ketchup.

Rue de Ravioli is van zondag t/m woensdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Een bericht gedeeld door info@spineandmarrow.nl (@rue_de_ravioli)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door info@spineandmarrow.nl (@rue_de_ravioli)

BEKIJK OOK: