Ehm, je kunt nu naar Italië verhuizen en smaaktester worden voor Ferrero
Terug naar overzicht
ferrero rocher

Je kunt nu naar Italië verhuizen en smaaktester worden voor Ferrero Rocher

Het Italiaanse familiebedrijf Ferrero Rocher betaalt mensen om naar Italië te verhuizen en hun producten (chocola! bonbons! Nutella!) te testen op smaak. Waar kunnen we ons inschrijven?!

Voor de eerste keer sinds de oprichting van het bedrijf (dat eigenaar is van Nutella, Tic Tac en de Kinder chocoladeproducten) is Ferrero op zoek naar ‘gewone mensen’ voor hun smaaktestteam. De chocoladegigant neemt 60 mensen aan die betaald worden om de hele dag te snoepen.

Naar Alba
Zit er een addertje onder het gras? Jawel, de gelukkigen moeten bereid zijn om te verhuizen naar Alba in Piemonte, de locatie van Ferrero’s hoofdkantoor. Maar goed, er zijn ergere dingen.

Training in proeven
De zestig kandidaten krijgen eerst een training van drie maanden, die in september start, om ze te leren ruiken en proeven als een professional en de juiste terminologie te leren om alle smaken tot in detail te beschrijven. Degenen die voor de training slagen, kunnen aan de slag voor de langere termijn op een parttime contract dat begint met twee uur per week.

Zo maak je kans
Heb je wel zin in dit avontuur? Stuur een mailtje naar alba@openjob.it met ALB01 als onderwerp. Dit is de vacature (in het Italiaans).

LEES OOK:

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vakantietips en laatste nieuwtjes uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!

Bron: PureWow. Beeld: Ferrero Rocher FB