'Ik Vertrek' met familie in Umbrie
Terug naar overzicht
Umbrie Ik vertrek

TV-tip, ‘Ik Vertrek’ met familie in Umbrië

Het nieuwe seizoen van ‘Ik Vertrek’ gaat op vrijdag 27 november van start. Dat wordt weer een mooi avontuur met de nodige hobbels voor de stellen die Nederland verlaten. Zo verhuist een gezin naar de regio Umbrië.

Jean Paul en Rosalie Mensing eten het liefst elke dag pizza of pasta en elk jaar is Italië hun vaste vakantiebestemming. De blijdschap is dan ook groot als ze met hun kinderen Dylan en Isabella naar Umbrië vertrekken. Hier hebben ze een vervallen pand met een flink stuk grond gekocht.

De aflevering van de familie Mensing in Umbrië is te zien op vrijdag 4 december om 20.30 uur op NPO1.

15 jaar Ik Vertrek

Het populaire tv-programma Ik Vertrek bestaat 15 jaar. Maar liefst 189 families zijn gevolgd in hun zoektocht naar geluk in het buitenland. Hieronder vind je een video met een compilatie van de hoogte- en dieptepunten uit 15 jaar Ik Vertrek.

Bekijk de compilatie

Ik Vertrek in Italië

Ook wij hebben diverse Nederlandse stellen en gezinnen gesproken die naar Italië zijn verhuisd. Hieronder vind je hun verhaal.