Terug naar overzicht
Italiaanse film 'A Casa Tutti Bene

Italiaanse film ‘A Casa Tutti Bene’

Eind deze maand draait er weer een heerlijke Italiaanse film in de bioscoop, A Casa Tutti Bene. In Italië was de film een van de grootste bioscoophits van het afgelopen voorjaar. En we hebben goed nieuws: wij mogen 10×2 kaarten weggeven!

Hier gaat de film over
Alba en Pietro vieren hun 50-jarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze sinds kort wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de grote familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd: kinderen, ex-partners, neven, nichten, vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot die vanwege sterke wind niet meer afvaart. Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet uitgeprate ruzies, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Prijswinnende regisseur
Met deze film keert regisseur Gabriele Muccino terug naar zijn geboorteland Italië. De laatste jaren was hij vooral actief in de Verenigde Staten waar hij onder meer Summertime en The Pursuit of Happyness (met Will Smith) maakte. Andere prijswinnende films van hem zijn L’ultimo Bacio en Baciama Ancora.

Oprecht zijn
Muccino zegt zelf over de film: ‘A Casa Tutti Bene gaat eigenlijk over alles: het leven, ons bestaan, hoe moeilijk het is met iemand samen te leven, van je partner tot je kinderen. Het is een verhaal wat aantoont – en ik quote een van de tieners in de film – hoe moeilijk het is om oprecht te zijn. Daar streven alle karakters wel naar, maar is feitelijk het moeilijkste om in het leven te bereiken’.

Zo win je kaarten voor A Casa Tutti Bene!

Ben je benieuwd naar deze film? Wij mogen 10×2 kaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hieronder invullen en je maakt kans. De winnaars krijgen eind volgende week bericht.

    Bekijk de trailer:

    LEES OOK:

    Wil je op de hoogte blijven van de leukste vakantietips, aanbiedingen en het laatste nieuws uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!