Terug naar overzicht

Zo krijg je extra korting op toegangskaarten voor Little Italy

Graag nodigen we je uit voor Little Italy, hét Italië-event van 1 t/m 3 februari 2019 op het Westergasterrein in Amsterdam. Als je ons magazine koopt of als je abonnee bent, ontvang je korting op een toegangskaart.

Waan je middenin de hoofdstad in Italiaanse sferen. Het programma van Little Italy is dit jaar flink uitgebreid, met zelfs een extra ruimte in De Machinehal. We hebben meer workshops (tortelloni maken, Italiaans bier, het Mediterrane dieet en nog veel meer), een grote food market, echte aperitivobar en natuurlijk veel inspiratie voor je volgende vakantie.

Korting voor abonnees
Zoals elk jaar krijg je als trouwe abonnee extra voordeel. Bij het magazine krijg je een uitnodiging met een kortingscode waardoor je € 5 korting krijgt op de toegangsprijs: je betaalt €10 per persoon in plaats van € 15. Bestel nu je kaarten op littleitaly-event.nl/tickets. De korting wordt tijdens het bestellen direct verrekend.

Ook als je ons magazine nu los koopt
Als je ons nieuwe magazine koopt in de winkel of in onze webshop vind je op de cover een voordeelpas. Daarmee krijg je € 3,50 korting op een toegangsticket: je betaalt € 11,50 per persoon in plaats van € 15. Bestel nu je kaarten op littleitaly-event.nl/tickets.

 

 

LEES OOK: