Terug naar overzicht

Luister naar onze Little Italy-playlist op Spotify

Normaal gesproken zou je deze week kunnen rondstruinen op ons event Little Italy. Om in de sfeer te blijven, delen we onze lijst vol fijne Italiaanse liedjes.

Elk jaar kun je je op ons event Little Italy helemaal onderdompelen in het Italiaanse leven met bijzondere proeverijen, wijn- en kookworkshops, showcooking, een uitgebreide foodmarkt, workshops en veel inspiratie voor je volgende vakantie. Dit jaar lukt dat niet. Maar daar hebben we iets op gevonden!

Luister naar de Little Italy playlist

Op Spotify hebben we de leukste Italiaanse liedjes voor je verzameld. Scan deze QR-code en luister naar onze playlist. Van Paolo Conte en Zucchero tot Luciano Pavarotti, alle sfeervolle nummers staan erop voor een uurtje Italië in huis.

Spotify Little Italy

Weer voor een warme trui

Je kunt nu de heerlijke warme en exclusieve Little Italy-hoodies bestellen, die wij op het event dragen. Een heerlijke trui voor deze winterse, koude dagen.

Op de voorzijde staat de tekst ‘Little Italy’ in geborduurde letters. Daardoor blijft de kwaliteit lang mooi. De achterkant van de trui is onbedrukt (dus ‘gewoon’ donkerblauw). De trui kost 45 euro en wordt gratis thuisbezorgd!

Ik wil elke week inspiratie uit Italië

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, acties en producten uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!