Dit staat er in de nieuwe editie van De Smaak van Italië
Terug naar overzicht

De nieuwe editie van De Smaak van Italië: zo word je 100

Dinsdag 18 december ligt hij in de winkels, de nieuwe editie van De Smaak van Italië. Benieuwd wat je in dit gloednieuwe nummer tegenkomt? Veel aandacht voor het populaire mediterrane dieet. We geven je vast een voorproefje!


Lang leve het mediterrane leven: zo word je 100
Hoe worden mensen in Italië zo gezond oud? Wij zetten alles over het mediterrane dieet voor je op een rij, van pasta tot Pioppi. Aangevuld met lekkere recepten.


Milaan hotspot update
Wij duiken de wijken Brera en Porta Venezia in en praten je bij over alle leuke adresjes.


5x onontdekte plaatsjes aan de Amalfikust
Met pastelkleurige huizen, straten vol bougainville en een turkooizen zee, is de Amalfikust een stukje paradijs op aarde. Dat vinden wij niet alleen; al eeuwen zijn dorpen als Amalfi, Ravello en Positano toeristische trekpleisters. Wij gingen echter op zoek naar vijf minder bekende plekken aan deze wonderschone kust.


Ontdek Marsala op Sicilië

Het meest westelijke puntje van Sicilië kent voor veel bezoekers nog geheimen. Wij vonden het daarom de hoogste tijd om twee redacteuren naar Marsala te sturen. Met resultaat! Ze kwamen enthousiast terug, vol verhalen over traditionele couscous, eeuwenoude zoutmolens en lokale wijnen.

Little Italy Special
Proef en beleef Italië! Lees alles over de activiteiten die je kunt verwachten op ons Italië event in de Westergasfabriek op 1, 2 en 3 februari 2019.

Plus…  tips voor een actieve vakantie aan het Gardameer, droomadressen in Rome, Puglia, Veneto en Val Gardena, het Italië van Rik Felderhof, en nog veel meer.

Bestel het nieuwste nummer van De Smaak van Italië
De nieuwe editie ligt vanaf 18 december de winkel of bestel ‘m vanuit je luie stoel in onze online shop.

LEES OOK:

Beeld: Sofie Delauw, Liselotte van Leest, Pioppi