Masterclass Sardinië: leer de Sardijnse keuken kennen!
Terug naar overzicht
masterclass Sardinië

Kom naar onze masterclass Sardinië!

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! De komende tijd gaan we verschillende masterclasses organiseren waar iedere keer een andere regio centraal staat. We trappen in juni af met Sardinië!

Masterclass Sardinië

Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole) maak je een typisch Sardijns menu bestaande uit een primo, een bijgerecht en een dessert. Je gaat ravioli met aardappel, kaas en munt in tomatensaus maken, aubergines met knoflook en zongedroogde tomaten en seadas, een soort grote, ronde ravioli met milde, verse kaas, besprenkeld met honing. De gerechten worden begeleid met verschillende wijnen, waarover je uitleg krijgt van onze wijnexperts. Daarnaast zal Sardinië-expert Wilbert Geers van Sardinië Info je op de hoogte brengen van interessante en praktische reisinformatie.

Waar?

De masterclass vindt plaats in de Kookstudio Amsterdam Flavours op het Westergasterrein in Amsterdam. De locatie is verdeeld over twee verdiepingen en voorzien van een Arclineakeuken, uitgerust met de nieuwste Smeg-apparatuur.

Wanneer?

Op zaterdag 23 september vindt de masterclass plaats van 10.00u tot 13.00u.

Kosten

De prijs bedraagt € 75 per deelnemer, inclusief een aperitivo en drankjes en hapjes tussendoor.

Bestel tickets voor de masterclass!

Over de taste & travel masterclasses

In de taste & travel masterclasses wordt volledig ingezoomd op één specifieke regio. Je gaat in de keuken aan de slag met gerechten uit de streek, proeft wijnen én daarbovenop krijg je handige en interessante reisinformatie. De masterclasses worden gegeven onder leiding van Nicoletta Tavella, een culinair Italiëdeskundige. Ze wordt regelmatig om advies gevraagd voor radio- en tv-programma’s en heeft haar eigen kookschool La Cucina del Sole.

Masterclass Sardinië