Terug naar overzicht
Vakantieadres De Marken

6 redenen om je vakantie bij De Smaak van Italië te boeken

Waarom boek je een vakantie bij Reizen met Smaak, hét reisplatform van De Smaak van Italië? Om deze zes redenen, bijvoorbeeld.

1. 15 jaar reiservaring in Italië
Als redactie kennen wij de mooiste plekken in de Laars. Met vijftien jaar reiservaring, gepubliceerd in honderd edities van ons magazine, kunnen we met recht zeggen dat we goed weten waar je het beste vakantie viert in Italië. Als geen ander kennen wij de bekende en minder bekende regio’s en steden. Wij zijn op de hoogte van de leukste plekken om lekker te eten, bijzonder te slapen en kennen de mooiste bezienswaardigheden. Graag delen we ons enthousiasme met andere Italië liefhebbers.

2. Een professionele reispartner
Samen met onze reispartner Fundadore Travels bieden wij zekerheid, professionaliteit en een uitgebreide selectie Italiëreizen aan waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld; van verblijf en vervoer tot verzekeringen. Fundadore Travels is een gerenommeerde Italië-specialist sinds 1989.

3. Eén aanspreekpunt
De hele reis houd je dan ook één aanspreekpunt. Dat is een prettig idee, mocht er iets zijn tijdens je vakantie. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

4. Persoonlijk bezocht en getest
Alle geselecteerde accommodaties van onze reizen bezoeken en testen we persoonlijk.

5. SGR-garantie
Onze reizen staan dan ook voor kwaliteit, met SGR-garantie. Deze SGR-garantie houdt in dat je ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

6. Je bespaart tijd en kosten
Want waarom zelf je vakantie regelen als het beter, handiger en veiliger kan, en je bovendien tijd en kosten bespaart? Boeken via De Smaak van Italië betekent: méér kwaliteit, duidelijkheid, zekerheid en service.

Reis mee met De Smaak van Italië

Dit zijn onze reisaanbiedingen in Italië
Lekker op vakantie naar Italië? Reis met smaak en maak kennis met ons gevarieerde reisaanbod.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.