Slurpini, gloednieuw Italiaans wijnfestival in Zeist
Terug naar overzicht

Slurpini, gloednieuw Italiaans wijnfestival in Zeist

Houd je van Italiaanse wijn? Dan is Zeist de place to be op zondag 25 september. Daar is namelijk een gloednieuw Italiaans wijnfestival, Slurpini.

Alle Italiaanse wijnliefhebbers kunnen op zondag 25 september hun hart ophalen op het eerste echte Italiaanse wijnfestival van Nederland. In het Walkartpark in Zeist waan je je van 12 tot 20 uur in Italiaanse sferen.

30 wijnen te proeven

Op het festival maak je kennis met de bijzondere wijnen van Slurpini, die stuk voor stuk met liefde en passie geselecteerd zijn. De Italiaanse wijnmakers vliegen speciaal in om op het event uitleg te geven over de wijnen en er zijn meer dan 30 verschillende wijnen om te proeven.

Omdat eten niet kan ontbreken bij Italiaanse wijnen, zijn er foodtrucks aanwezig met onder meer pizza’s, carpaccio en pasta. Om de Italiaanse sfeer compleet te maken, zorgt een DJ voor de muziek en zijn er spelletjes voor de kleintjes.

Gratis toegang + welkomstdrankje

Zin om naar Slurpini te gaan? De toegang is gratis! Als je je via ons aanmeldt, krijg je ook nog gratis een glas Franciacorta bij binnenkomst! Scan de QR-code of klik op de button hieronder om je aan te melden.
slurpini wijnfestival

Over Slurpini

Slurpini importeert biologische wijnen uit Italie. Alle wijnen worden exclusief door hen geïmporteerd en zij bezoeken alle wijnmakers zelf om toe te zien op kwaliteit en duurzaamheid. Het unieke assortiment is te koop bij de betere horeca (restaurants, wijnbars) en wijnspeciaalzaken.