Terug naar overzicht
Wijnproeverij kerst Slurpini Kasteel Kerckenbosch

Italiaans wijnfestival komt terug met een tweede editie in Zeist

Slurpini komt deze winter terug met een tweede editie van het Italiaanse wijnfestival in Kasteel Kerckebosch in Zeist.

In navolging van het succesvolle wijnfestival afgelopen september, is er voor alle Italiaanse wijnliefhebbers op zondag 11 december een kleine herhaling. In het sfeervolle Kasteel Kerckebosch waan je je van 14 tot 18 uur in Italiaanse kerstsferen.

50 wijnen te proeven

Op het festival maak je kennis met de bijzondere wijnen van Slurpini, een perfecte gelegenheid om te proeven en (met korting) inkopen te doen) voor het kerstdiner. Er zijn maar liefst 50 verschillende wijnen open, stuk voor stuk met liefde en passie geselecteerd.. Krijg jij al zin in een glas Barolo, Brunello of Amarone?

Slurpini wijnfestival kerst

Naast de vele Italiaanse wijnen kan Italiaans eten natuurlijk ook niet ontbreken. Er zal een foodtruck op het terras van het kasteel staan met overheerlijke pizza en Italiaanse hapjes, zoals krokante gebakken arancini.

Wijnfestival met korting

Kaartjes kosten 25 euro, met de kortingscode SMAAK krijg je 5 euro korting op de entreeprijs. En ben je heel snel dan boek je nog een early bird ticket (tot 1 december), met 7,50 euro korting. De kortingscode kan 1 keer per persoon gebruikt worden, dus ga je samen, boek dan apart. Kaartjes koop je hier.

Leuk om te weten; na het festival is er een mogelijkheid een Italiaans diner te boeken in het restaurant van het kasteel. De kerstwijnproeverij vindt plaats op 11 december 2022, Arnhemse Bovenweg 31, Kasteel Kerckebosch

Over Slurpini

Slurpini – opgericht door Olivier en Sophie – importeert biologische wijnen uit Italië. Alle wijnen worden exclusief door hen geïmporteerd, Olivier en Sophie bezoeken alle wijnmakers zelf om toe te zien op kwaliteit en duurzaamheid. Sophie heeft een tijdje in Florence gestudeerd, spreekt vloeiend Italiaans en is een groot liefhebber van wijn. Olivier heeft Mediterraanse roots, is afgestudeerd vinoloog en heeft al eerder een wijnbedrijf gehad. Samen zijn ze idolaat van Italië.

LEES OOK: