Terug naar overzicht
Porto Ercole hotel Toscane
Hotel Porto Ercole, Suite
Hotel Porto Ercole, terras
Porto Ercole hotel Toscane
Hotel Porto Ercole, Suite
Hotel Porto Ercole, terras

Designhotel La Roqqa in Porto Ercole

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Het mondaine Porto Ercole, een badplaats op het Toscaanse schiereilandje Monte Argentario, is sinds kort een designhotel rijker. La Roqqa ligt onder het middeleeuwse fort La Rocca – vandaar de naam – op de heuvel aan de rand van de haven. Vanaf het stijlvolle hotel heb je een prachtig uitzicht over de dobberende bootjes, de Middellandse Zee en de heuvels van het schiereiland. Het interieur is geïnspireerd op de
glamoureuze jaren zestig in Italië, maar ingericht met het comfort van een hedendaags, luxe hotel.

Over de eigenaren

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Het is er dus optimaal ontspannen. Strijk neer op een ligbed bij de beachclub, leun achterover met een drankje in de hand op het dakterras of geniet van een Toscaans diner onder de sterren. Daarnaast beschikken de kamers over fijne bedden, marmeren vloeren en een stortdouche. Helemaal mooi: het hotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo ondersteunen ze lokale ondernemers en maken ze tijd vrij om projecten in de omgeving aan te pakken, zoals het schoonmaken van het strand, bijvoorbeeld.

Omgeving

Op slechts 600 meter afstand van het hotel kan je de luxe Isolotto Beach Club boeken of bezoek het strand Riva del Marchese, op 700 meter van de accommodatie.

Designhotel La Roqqa in Porto Ercole

Via Panoramica 7, , , Toscana, Italië

Naar website