Bak zelf deze luchtige focaccia met zwarte olijven en verse rozemarijn, de geur van versgebakken…
Voorgerecht
Ontdek de authentieke Toscaanse keuken met chef-kok Mattia Risaliti. In 'Si Mangia' deelt hij familiegerechten…
Heerlijk recept uit het kookboek Si Mangia, familierecepten uit Toscane. Tomaten met een knapperig laagje…
![Broodpasta in bouillon](https://www.desmaakvanitalie.nl/wp-content/uploads/2024/01/Broodpasta-in-bouillon-300x215.webp)
Recept voor passatelli in brodo van chef Gennaro Contaldo. Heerlijk simpel en voedzaam met kippenbouillon,…
![Tortelloni burro salvia_cucina originale](https://www.desmaakvanitalie.nl/wp-content/uploads/2020/04/Tortelloni-burro-salvia-02-300x215.webp)
De Italiaanse kokkinnen van Cucina Originale geven je graag een voorproefje van de kookcursussen met…
Recept voor gedroogde vis afkomstig uit Venetië met gebakken groenten. Serveer als Venetiaanse borrelhap of…
Katie Caldesi maakt gerechten die de Amalfikust definiëren. Zoals deze lekkere gevulde aubergines met ansjovis.
Recept voor burrata met zeekraal, lamsoor en zalmeitjes, heerlijk in combinatie met knapperige groenten.