Heerlijk voor tussendoor of als afsluiter van een diner: granita van bloedsinaasappel. Het is makkelijk…

Heerlijk voor tussendoor of als afsluiter van een diner: granita van bloedsinaasappel. Het is makkelijk…
Hier is het authentieke Italiaanse recept van tiramisu, het beroemdste Italiaanse dessert ter wereld, oorspronkelijk…
Wat pindakaas is voor Noord-Amerika, is chocolade-hazelnootpasta voor Italië. De combinatie van ricotta en chocolade-hazelnootpasta…
Cucina Originale organiseert kookworkshops op een mooie plek in Italie. De Italiaanse kokkinnen geven je graag…
Wil je een heerlijk dessert op tafel zetten? Maak eens de onweerstaanbare chocolade-roomkaastaart met hazelnoten…
Veggie-auteurs Miki Duerinck en Kristin Leybaert hebben diverse kookboeken op hun naam staan en duiken…
Iedereen kent het klassieke nagerecht affogato, oftewel een bolletje vanille-ijs (of twee) met een scheut…