Terug naar overzicht
Villa Alwin veranda met jacuzzi
Villa Alwin
Villa Alwin Le Marche
Villa Alwin Beach Resort Zwembad
Villa Alwin binnen
Villa Alwin straatje strand
Villa Alwin veranda met jacuzzi
Villa Alwin
Villa Alwin Le Marche
Villa Alwin Beach Resort Zwembad
Villa Alwin binnen
Villa Alwin straatje strand

Sfeervol Beach resort: Villa Alwin, Le Marche

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Modern, luxe en comfort direct aan het strand in Le Marche. Geniet van volledig ingerichte tenten op dit prachtige camping resort aan de Adriatische Zee.

Lees meer over Bionda en Alwin en hun drie kinderen en vier keer een deelname aan het tv-programma Ik Vertrek.

Glamping; heerlijk genieten van de Italiaanse zon, zittend op je eigen veranda van je luxe tent, uitkijkend over de zee met een Aperol Spritz. Het Villa Alwin Beach Resort vind je direct aan het strand van de gezellige badplaats Cupra Marittima in Le Marche. Met slechts 55 luxe tenten is dit een kleinschalig resort met veel faciliteiten op één plek.

Over de eigenaren

Alwin en Bionda hebben samen met hun kinderen; Mike, Robbie en Jim in 2006 meegedaan aan het programma ik vertrek. Destijds begonnen ze in het pittoreske dorpje Montefiore dell’ Aso met een Airbnb ‘Villa Bionda’. Met een omweg via de succesvolle ‘Villa Alwin’ runnen de familie Boerkamp sinds 2020 een nieuwe plek; ‘Villa Alwin Beach Resort’.

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Op het resort bevinden zich onder andere een (verwarmd) zwembad, beachbar, restaurant en hemelbedden op het strand. Glamping is glamorous camping, oftewel luxe kamperen. De luxe tenten zijn met recht luxe te noemen en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Alle luxe tenten hebben eigen sanitair: een douche, toilet en wastafel en een volledig ingerichte keuken met koelkast, vriezer en vaatwasser. Bovendien hebben alle tenten airconditioning en een grote eigen veranda met eet en lounge gedeelte. Een tiental tenten heeft zelfs een eigen jacuzzi op de veranda. De Seaview tenten staan direct op het strand. De tenten op de Beach zijn zodanig geplaatst dat elke tent zicht heeft over de Adriatische zee. De tenten in de Village staan allemaal vrij in een groen park.

Omgeving

Geniet één van de sfeervolle kustplaatsen zoals San Benedetto del Tronto, middeleeuwse steden zoals Grottammare en pittoreske dorpjes. Gezellige markten of bezoek de Sibillini bergen op 5 kwartier rijden. In de omgeving van het Beach Resort is genoeg te zien en te beleven.

Villa Alwin straatje strand

Sfeervol Beach resort: Villa Alwin, Le Marche

Via Adriatica Nord , 63064, Cupra Marittima, Marche, Italië

Tel: (0039) 34 50 83 94 27

E-mail: info@villa-alwin.nl

Naar website