Terug naar overzicht
Casa Sorbolongo koophuis Le Marche
Casa Sorbolongo koophuis Le Marche

Authentiek landhuis nabij Sant’Ippolito

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Op een halfuur rijden van de kust en de stad Fano in Le Marche staat dit authentieke gerestaureerde landhuis. De woning heeft 3 slaapkamers, een tuin van ongeveer 5000 m², een prachtig terras, tuinhuisje en natuurlijk een zwembad. De dichtsbijzijnde dorpen zijn Barchi, Mondavio en Fossombrone.

Over de eigenaren

Faciliteiten

Het huis is met veel liefde en aandacht voor style gerestaureerd en heeft een oppervlakte van ongeveer 280m2 met 3 slaapkamers. Een vierde slaapkamer is mogelijk te maken. Op de Begane grond: een mooie woonkeuken, badkamer, grote wasruimte/voorraadkamer, studeer- en zitkamer, slaapkamer, technische ruimte en een serre (wordt nu als vierde slaapkamer gebruikt). Eerste verdieping, een grote woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en een inloopkast.

Tuin van ongeveer 5000 m² met zwembad, terras en tuinhuisje. Verwarming via een palletkachel en airco voor warme en koele lucht.
€ 750.000

Omgeving

Sant’Ippolito is een gemeente in de Italiaanse provincie Pesaro-Urbino en heeft zo’n 1588 inwoners. Op een half uur rijden ben je in de prachtige stad Fano aan de kust.

Casa Sorbolongo koophuis Le Marche

Authentiek landhuis nabij Sant’Ippolito

, 61040, Sant'Ippolito, Marche, Italië

Tel: +39 0721 1702617

E-mail: info@intermedcasali.com

Naar website