Terug naar overzicht
Unico senso De Marken

Unico Senso, uniek en kleinschalig vakantie adres in De Marken

Ben je op zoek naar een uniek en kleinschalig vakantieadres? Dan is Agriturismo Unico Senso in het zuiden van Le Marche een uitstekend idee.

Partnership – De Smaak van Italië met Unico Senso

De Marken is eigenlijk Italië in een notendop. De Adriatische zee en stranden, de Sibillini bergen, het unieke heuvellandschap met op elke top een historisch stadje, leuke restaurantjes, cultuur, wandelen, fietsen etc. Nog minder bekend en daardoor rustiger, vriendelijk en betaalbaar in vergelijking met andere toeristische regio’s. Het zuiden van de streek is qua landschap nog net iets ruiger en ongerepter.

Agriturismo Unico Senso
In dit zuiden van De Marken ligt Agriturismo Unico Senso halverwege een heuvel, vlakbij het middeleeuwse dorp Montottone. Het is een perfecte uitvalsbasis voor tochtjes en het strand is maar een half uur rijden. De Nederlandse eigenaren Yvo en Dorith verwelkomen je bij aankomst hartelijk in de buitenlounge bij het zwembad. Het weidse uitzicht is werkelijk schitterend en je voelt meteen de rust.

Ze verhuren 3 appartementen, 1 B&B kamer en 5 volledig ingerichte luxe tenten (glamping). Kleinschalig dus, maar wel op een groot terrein en met een heerlijk ruim zwembad. In het voor- en naseizoen overheerst de rust en zijn er overwegend volwassen gasten. Tijdens de schoolvakantie is het er een gezellige boel, met voornamelijk families met kinderen (de minimum leeftijd is 5 jaar).

SONY DSC

De appartementen en de B&B kamer bevinden zich op de begane grond van de mooi gerestaureerde boerenhoeve. Er zijn veel authentieke details bewaard gebleven en dat is smaakvol gecombineerd met een moderne inrichting. Een eigen terras, luxe badkamer en heerlijke boxspring bedden maken het compleet en fijn vertoeven.

Tent huren
Hou je wel van kamperen, maar niet (meer) van het gedoe met eigen kampeerspullen? Huur hier dan een stoere Karsten-tent; ze zijn compleet ingericht. Ze staan op zeer ruime plekken met vrij uitzicht. Er is werkelijk aan alles gedacht: bijna overal stahoogte, fris opgemaakte bedden, horrengaas, elektriciteit, garderoberuimte, loungestoelen etc. Koken en eten doe je natuurlijk het liefste buiten! Dat kan lekker in de schaduw van je pergola met complete buitenkeuken. Bij elke Luxe Tent hoort een fijne privé badkamer. Glamperen in zo’n luxe tent is natuurlijk ook heerlijk met z’n tweeën in het voor- en naseizoen!

Nieuwsgierig? Kijk voor meer info op unicosenso.com! De beschikbaarheid is direct zichtbaar en boeken kan online.

BEKIJK OOK: