Herfst in Barbagia (Sardinië): kom naar de perspresentatie op 4 september

Herfst in Barbagia (Sardinië): kom naar de perspresentatie op 4 september

Autunno in Barbagia, vier het najaar feestelijk op onontdekt Sardinië!

Op woensdag 4 september komt Sardinië naar Nederland. We verwelkomen je graag op een prachtige locatie in Amsterdam om kennis te maken met het unieke evenement Autunno in Barbagia.

Festival Autunno in Barbagia
Dit unieke en groots opgezette evenement start vanaf 7 september en duurt maar liefst vier maanden. In deze periode openen 32 authentieke dorpen letterlijk hun deuren. Sardinië bezoeken is daarom meer dan de moeite waard. In ieder plaatsje duurt het evenement twee tot drie dagen en vindt altijd plaats in het weekend. Hier ontmoet je de locals en maak je kennis met de vele tradities, de Sardijnse keuken, ambachten en kunst. Dat maakt dit onontdekte gebied in het hart van Sardinië tot een geweldige reisbestemming. 

Kom exclusief voorproeven op woensdag 4 september
Ontdek zelf als een van de eersten dit mooie deel van Sardinië. Kom voorproeven en meegenieten op woensdag 4 september. We brengen je in contact met de organisatoren van dit evenement en zij informeren je graag over de mogelijkheden om ook zelf deze streek te bezoeken. Aansluitend genieten we van een aperitivo met specialiteiten uit deze Sardijnse streek.

Je bezoek aan Sardinië start hier:

Reserveer op tijd en meld je aan.

Graag tot dan!

Team House of Italy

 PROGRAMMA
ontvangst:
15:00 | start presentatie: 15:30 met aansluitend een aperitivo met specialiteiten uit de streek.
locatie: West-Indisch Huis Haarlemmerstraat 75 Amsterdam (ingang café Stuyvesant).