Terug naar overzicht
Hans Italie BB vol liefde

TV-tip: nieuw seizoen B&B Vol Liefde van start

Deze zomer staat weer in het teken van een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde, waarin Nederlandse single eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven.
Acht B&B-eigenaren stellen deze zomer hun harten open voor een nieuwe partner. Ook een kandidaat in Italië doet mee aan het tv-programma.

Hans in Italië

In 1990 vertrok Hans (54 jaar) voor zes weken naar Italië om daar de taal te leren. Bij aankomst voelde hij zich er meteen thuis. Hij heeft het land ook niet meer verlaten.
Hij is een liefhebber van planten en bomen en heeft van deze passie zijn werk weten te maken. Naast zijn droombaan binnen de plantenbusiness is hij in 2008 met zijn toenmalige vrouw een B&B begonnen in Toscane. Hans mist de romantiek in zijn leven. Hij zou niets liever willen dan kennis maken met een dame die samen met hem de B&B verder zou willen runnen.

Acht kandidaten

Naast Hans in Italië zijn er nog zeven kandidaten: Astrid (Oostenrijk),  Denise (Spanje), Hans (Frankrijk), Martijn (Portugal), Natasja (Frankrijk), Richard (Portugal) en Ted (Portugal).

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.
BB Vol Liefde