Neem een abonnement op De Smaak van Italië en krijg een kookboek cadeau!

Abonnement De Smaak van Italië

6x De Smaak van Italië
+ een kookboek voor € 35 (ruim 40% korting)

Wie nu een abonnement afsluit op De Smaak van Italië kan kiezen uit twee welkomstcadeaus: Antonio Carluccio’s nieuwste kookboek Groenten of het kookboek Osteria recepten,  een culinaire reisgids langs de beste slowfoodosteria’s van Italië.

Groenten

Hoewel de hoofdrol in dit kookboek is weggelegd voor groenten, zijn de recepten zeer divers (en ook met vlees en vis). Zo maak je met dit boek van Antonio Carluccio onder andere salades, pasta, gebak, soepen en stoofschotels. En dat alles in de traditionele Italiaanse stijl. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en bevatten de benodigde botanische informatie.

 

Osteria recepten

Dit boek van Grazia Novellini mag met recht het grote Italiaanse slowfoodkookboek genoemd worden! Met maar liefst 545 heerlijke recepten afkomstig van osteria’s in heel Italië. Dit boek is ook nog een culinaire reisgids: van alle osteria’s staat namelijk het adres vermeld.

 

 

Ben je al abonnee en zou je een van deze boeken graag willen ontvangen? Je kunt de boeken hier zonder verzendkosten bestellen.