Terug naar overzicht

Casa Valle Erro, kleinschalig luxe resort in Piemonte

Ben je op zoek naar een kleinschalig en fijn vakantie-adres in Piemonte. Dan is het resort van Gerda en Jan Pieter een aanrader.

Partnership – De Smaak van Italië met Casa Valle Erro

In 2006 zijn wij in Piemonte komen wonen. We hebben een oude wijnboerderij gekocht en die in de loop van de jaren omgebouwd tot een luxe resort met 5 appartementen en 2 B&B kamers. Casa Valle Erro is een kleinschalig resort waarbij onze gasten centraal staan.

Alles wat je van een vakantie verwacht

Piemonte is een prachtige, landelijke regio in het noordwesten van Italië, zo’n 1.200 km vanaf Amsterdam. Het ligt tussen het vlakke platteland van Lombardije, met modestad Milaan, en het bergachtige Ligurië, met het gezellige Genua. Piemonte is werkelijk één van de laatste geheimen van Italië, een nog onontdekt pareltje met alles wat je van een vakantie verwacht: rust, geweldige natuur, cultuur, oude middeleeuwse dorpjes en stadjes en vooral verrukkelijk eten en drinken.

Genieten

Piemonte voelt voor ons inmiddels als thuis. We wonen hier met enorm veel plezier en genieten iedere dag van de omgeving, van de Piemontesi en van het heerlijke eten en drinken. Graag laten we jullie, als onze gasten, mee genieten van alles wat wij en Piemonte jullie kunnen bieden.

Op het resort is dat middels een infinity pool met uitzicht over het Erro-dal, een Finse sauna in een oude wijnkelder, een verwarmde whirlpool en mogelijkheden voor yoga en shiatsu. Ook wordt er 3 keer per week gekookt voor onze gasten door kok Gianluca en zijn vrouw Emanuela in ons nieuwe buitenrestaurant.

In de omgeving

Buiten het resort vind je steden als Milaan, Genua en Turijn. De Middellandse zee is maar een uurtje rijden. De wijngebieden de Langhe en de Monferrato met de beste wijnen van Italie liggen om de hoek. Wij verzorgen en regelen graag wijnproeverijen voor u bij wijnboeren die we allemaal persoonlijk kennen.

Kom genieten van alles wat Piemonte te bieden heeft in Casa Valle Erro!
We zijn ook met Kerst en Oud en Nieuw geopend.

Gerda Visser en Jan Pieter Baijs

Bekijk voor meer informatie EenWeekjeItalie.nl
Of stuur een mail naar info@EenWeekjeItalie.nl

BEKIJK OOK: