Terug naar overzicht
eiland_venetie

Dit eiland met boerderij vlakbij Venetië is te huur via Airbnb

Via Airbnb kom je soms op mooie en bijzondere locaties om te overnachten. Zo is er een heel eiland met een eigen boerderij te huur in de buurt van Venetië.

De roze boerderij van Valle Falconera in Cavallino is bereikbaar per boot. Dit privé-eiland in de lagune van Venetië wordt omgeven door flora en fauna. De Venetiaanse boerderij heeft zeven slaapkamers voor 16 personen in totaal, een gedeelde keuken en gedeelde badkamers. Gasten hebben toegang tot het hele eiland.

De meeste gasten ervaren een verblijf hier als zeer ontspannend en vinden het prettig om te ontsnappen aan de drukkere delen van Venetië.

Loskomen van dagelijks leven

‘Ons eiland biedt de mogelijkheid om je in slechts tien minuten varen van het vasteland in de natuur onder te dompelen. Bovendien bevinden we ons geïsoleerd van de rest van de beschaving, waar telefoons, verplichtingen en wifi overbodig worden. De feedback die vooral door onze gasten aan ons melden, is dat het eiland de mogelijkheid biedt om even los te komen van het dagelijks leven. Veel gasten willen terug voordat ze vertrekken!’ vertelt een van de eigenaren aan Lonely Planet.

Een verblijf kost gemiddeld € 573 per nacht. Bekijk deze locatie op Airbnb.

BEKIJK OOK: