'Onze' Esmee Langereis is genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar
Terug naar overzicht

‘Onze’ Esmee Langereis is genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar

Als Wijze Wijnvrouw tipt Esmee Langereis in elke editie van De Smaak van Italië een bijzondere Italiaanse wijn. Wij zijn maar wat trots dat Esmee is genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar!

Wijnjournalist Esmee Langereis is vaste columnist voor Elle Eten, Harper’s Bazaar en dus De Smaak van Italië. Als Wijze Wijnvrouwen tippen Esmee en Gabrielle Salvatore (vinoloog en Italiaans sommelier) een bijzondere Italiaanse wijn in ons magazine. Daarnaast is Emsee co-auteur voor de De Grote Hamersma-wijngidsen. Onder het motto ‘life’s too short to drink vieze wijn’ lanceerde ze in 2017 makemewine.nl – een site vol tips en tricks over wijn en andere drankjes.

Genomineerden Wijnvrouw van het Jaar
Samen met Birthe van Meegeren, Michèle Lainé en Monique Breuer dingt Esmee Langereis mee naar de Wijnvrouw van het Jaar award.

De laatste jaren zijn er meer gedreven vrouwen die zich op een bijzondere manier inzetten in de wijnwereld. Volgens initiatiefnemers Barbara Verbeek (Wijntheater) en Clarissa Slingerland (MissPublicity) is het de hoogste tijd om deze wijnvrouwen in de schijnwerpers te zetten.

Stemmen
Je kunt nog stemmen op wijnvrouwvanhetjaar.nl. Op vrijdag 31 mei weten we wie zich dé ‘Wijnvrouw van het Jaar’ mag noemen.

LEES OOK:
Ken je onze pakketten met onze Italiaanse topwijnen met korting al?
Marsala: ontdek het meest westelijke puntje van Sicilië

Beeld: Joyce Goverde / MissPublicity