Terug naar overzicht

Overnachten op het noordelijkste puntje van Sardinië doe je hier

Het drie sterren Hotel Le Dune ligt in de noordelijkste punt van Sardinië. Met uitzicht op zee kun je – als reizen weer mogelijk is – volledig ontspannen tijdens je vakantie. 

Sardinië is een relatief veilige zone in Italië als het gaat om het coronavirus. Op het eiland zijn weinig mensen besmet geweest. Hopelijk kunnen we gauw weer afreizen naar deze mooie plek.

Boot huren
Bij hotel Le Dune kun je een kamer boeken of een appartement huren in het omliggende gebied. Mocht je graag een auto of een rubberboot willen huren op Sardinië kan dat ook bij het hotel. Een hapje eten doe je ’s avonds in het restaurant van het hotel, kies bijvoorbeeld voor een pizza uit de houtoven.

Kamers en appartementen
Hotel Le Dune beschikt over 27 kamers, op de eerste verdieping beschik je over een balkon en de andere kamers hebben een tuin. Het hotel heeft zowel twee- als driekamerappartementen te huur in de omgeving.

Tegenover de Maddalena-archipel
Het hotel vind je in Porto Pollo, tegenover de schitterende Maddalena-archipel die makkelijk te bereiken is via het naburige Palau.

Contact
Kijk voor informatie over prijzen, kamers en reserveringen op hotelledune.it

Meer informatie over dit gebied? Lees de persoonlijke tips van onze collega en local Laura Rodio >>

LEES OOK:

Wil je dagelijks de laatste nieuwtjes en leukste vakantietips van Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!

Partnership – De Smaak van Italië samen met Hotel Le Dune