Trek deze lente van lodge naar lodge door Europa
Terug naar overzicht

Trek deze lente van lodge naar lodge

Partnership – De Smaak van Italië in samenwerking met Lodge Holidays

Rondreizend genieten van landschap en luxe in Italië

Eens anders dan anders overwinteren? Laat de caravan dan in de stalling en trek dit voorjaar van lodge naar lodge door Europa. Lodge Holidays heeft voor reisliefhebbers, levensgenieters en fijnproevers de allermooiste plekjes van Italië uitgezocht en haar lodges hier met alle denkbare luxe uitgerust.

Van alle gemakken voorzien
Van loungebank tot hangmat en van ruim overdekt terras tot Italiaans espressomachine: de lodges van Lodge Holidays zijn van alle gemakken voorzien. Je geniet niet alleen van de luxe van je verblijf maar ook van de karakteristieke omgeving: vaak middenin de natuur en bij pittoreske dorpjes.

De Adriatische kust of een heerlijk plekje aan een van de uitgestrekte meren staan garant voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Of ontdek het best bewaarde geheim van Europa het ministaatje San Marino met zijn ongerepte natuur en middeleeuwse kastelen.

De details? Bel de expert!
Wie al wel een idee heeft van een bepaalde route of regio maar de details graag aan een expert overlaat, kan even bellen met eigenaar Rink Jan via telefoonnummer 085 5300 1300. Meer informatie over andere landen, locaties en lodges vind je op lodgeholidays.nl

Graag heet ik je welkom in een van onze luxueuze lodges!
Groet,

LEES OOK: