Terug naar overzicht
Primo Piano Brielle

Momenti by Primo Piano: Italiaans restaurant en wijnbar in Brielle

Momenti Italian food & wine by Primo Piano in het centrum van vestingstad Brielle is een restaurant en wijnbar in één.

Chef Mariella Barbirotta en sommelier Antonino Ballarino sluiten het tijdperk Primo Piano na 5 mooie jaren af en zetten hun lang gekoesterde droom voort met een moderne kijk op ‘la bella vita’ in het gloednieuwe Momenti food & wine.

Seizoensgebonden menu
De combinatie van nieuw en oud is niet alleen te vinden in de gerechten op het seizoensgebonden menu, maar ook in de mogelijkheid voor ‘il momento vino’ met hapjes of voor de fijnproevers Nino’s wine in de vorm van een wijn- en spijsavond.

Momenti Italian food & wine terecht voor goede koffie met ambachtelijk gebak, hapjes met een heerlijk glas wijn, lunch of diner. De Italiaanse gerechten worden met liefde voor het product bereid en de met zorg uitgekozen wijnen maken uw bezoek tot een fantastische ervaring.

Keurmerk van Italiaanse restaurants
Samen met 48 andere restaurants in Nederland maakt Momenti by Primo Piano deel uit van de Marchio Ospitalità Italiana. Dat is een internationaal keurmerk voor Italiaanse restaurants vanuit de Italiaanse Kamer van Koophandel. Als redactie van De Smaak van Italië raden wij je dit restaurant dan ook van harte aan. Bekijk meer over de Marchio Ospitalità Italiana.

Bekijk voor meer informatie primopiano.nl.

BEKIJK OOK: