Terug naar overzicht

Winnen: overnachting incl. ontbijt en diner bij Winselerhof

Magazine no. 100 van De Smaak van Italië ligt in de winkel en dat vieren we. We geven meer dan 100 prachtige prijzen weg, waaronder een all-in arrangement bij Winselerhof in Limburg.

Dankzij onze partners – bladen maken doe je samen – mogen we ter ere van ons feestje onder onze trouwe lezers mooie prijzen verloten. Van heerlijke delicatessen en handgemaakt servies tot compleet verzorgde vakanties.

Heerlijk overnachten bij Winselerhof
Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken, ligt Winselerhof. De kleinschaligheid van de karaktervolle, Zuid-Limburgse herenboerderij, het omliggende natuurgebied en de liefde van het team voor gastvrijheid maken dit een heerlijke plek. De sfeervolle hotelkamers aan de binnenplaats, het Italiaanse restaurant Pirandello en de ongedwongen sfeer van Luigi’s Lunchrestaurant & Bar dragen bij aan een ontspannen verblijf. Een echt stukje Italië in Nederland.

All-in arrangement
Ter ere van ons 100e nummer geeft Winselerhof een all-in arrangement weg. Dit arrangement is inclusief: een overnachting in een deluxe kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet en een 4-gangendiner in restaurant Pirandello inclusief een bijpassend wijnarrangement, water en een mokkaservies na. Op basis van beschikbaarheid en voor 2 personen. oostwegelcollection.nl/winselerhof

Zo maak je kans
Vul het winformulier in en maak kans op een van de mooie prijzen ter ere van het 100ste magazine van De Smaak van Italië. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven voor een prijs. De prijzen worden onder de deelnemers verloot. Overige voorwaarden vind je op desmaakvanitalie.nl/win100

Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK: