Terug naar overzicht

Familie- en vaarparadijs in Basilicta Porto degli Argonauti

Tussen Puglia en Basilicata, in het land van Pythagoras, ligt de Porto degli Argonauti. De haven is omgeven door 150 hectare natuur en een betoverend landschap: zon, zee, een weelderig dennenbos, dicht bij de mooiste locaties in Zuid-Italië.

Advertorial

In deze ontspannen en historische omgeving biedt Porto degli Argonauti een resort-jachthaven met aanlegplaatsen, appartementen, hotelfaciliteiten en veel verschillende huisvestingsmogelijkheden.

Verlangen naar de zee 
De plek om het leven aan zee ten volle te ervaren in het zuiden van Italië. De ligging van de Porto degli Argonauti is ideaal: vlak bij de mooie kustlijn van Basilicata, te midden van geurige eucalyptusbomen en dicht bij de toppen van het Pollino-gebergte. Ideaal voor iedereen die de rust zoekt in deze omgeving.  Het fijne zandstrand grenst aan het kristalheldere water van de Ionische Zee. De zanderige zeebodem die geleidelijk aan dieper wordt is ideaal voor kinderen en voor lange wandelingen langs de vloedlijn. Je kunt zelfs verdwalen als je op de 4.700 meter lange paden van het resort wandelt of fietst. En eigenlijk wil je er ook nooit meer weg.

Jachthaven
De TYHA 5 Gold Anchor-jachthaven van de Porto degli Argonauti is het ideale startpunt voor maritieme verkenningstochten langs de prachtige Ionische kust.

Meer dan een tweede huis
Een woning in de Porto degli Argonauti is meer dan een tweede huis aan de kust – het is een oase aan de Middellandse Zee. Van het uitzicht op de palmbomen en tuinen tot de smetteloos blauwe lucht. Het zachte zonlicht en de warme kleuren van de natuur hebben de beroemde architect Luigi Vietti hier geïnspireerd tot een onvergelijkbaar architectonisch landschap.

De diverse accommodaties – villa’s, halfvrijstaande villa’s en appartementen – bieden allemaal prachtig uitzicht op de jachthaven en de mediterrane tuinen. Percelen gereserveerd voor de bouw van villa’s en appartementen zijn ook beschikbaar.  Appartementen vanaf € 107.000 

Bekijk voor meer informatie portodegliargonauti.it 

LEES OOK:

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste vakantietips uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!