Terug naar overzicht
porto letizia balkon appartement

Porto Letizia, mooie koopappartementen aan het meer van Lugano

Zoek je een koopwoning in het Italiaanse merengebied. Dan is Porto Letizia aan de Italiaanse oevers van het meer van Lugano misschien interessant.

advertorial
FIRST. is een Zwitsers bedrijf met wortels in zowel Nederland als Zwitserland. Zowel voor recreatief onroerend goed als voor permanente bewoning bieden zij talloze mogelijkheden. Zo lichten we graag een woningproject Porto Lezitia uit dat aan de Italiaanse oevers van het meer van Lugano ligt.

Koopwoning aan meer van Lugano

Hier vind je een betaalbare vakantiewoning in het Zwitsers-Italiaans merengebied; met op 10 minuten aan de ene kant Lugano (CH) aan de andere het meer van Como (IT), letterlijk het beste van 2 werelden.

Resort Porto Letizia

Het resort Porto Letizia is medio 2005 ontwikkeld. Destijds is het resort niet geheel afgemaakt en nu heeft een internationale bank alles opgekocht. Vervolgens heeft FIRST. Projektmanagement de verkoop en marketing voor haar rekening genomen. FIRST. is een Zwitserland-specialist en aangezien het resort op slechts enkele kilometers is verwijderd van Zwitserland maakten ze de stap over de grens. De naamgever van het meer is immers de Zwitserse stad Lugano.

Gelegen in het rustige en lommerrijke parklandschap van Porto Letizia bieden de 250 moderne villa-appartementen veel flexibiliteit en ruimte. De appartementen op de begane grond hebben allemaal een zonnige privétuin die via een poort direct toegang biedt tot het park. De appartementen op de eerste verdieping hebben een zonnig terras met uitzicht op het park en de bergen. Het complex ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Porlezza, aan de oevers van het meer van Lugano. Een ideale omgeving voor een mix aan cultuur en natuur. Je kunt hier wandelen, fietsen en uiteraard watersporten of een bootje huren.
Porto Letizia meer Lugano
porto letizia
porto letizia

Goed te verhuren

In dit project verkoopt FIRST. appartementen al vanaf € 75.000. Gezien de goede verhuurbaarheid met dito rendement kunnen zij voor investeerders die meerdere woningen willen aankopen opmaat gemaakte pakketten aanbieden. Van 20-22 mei staan zie met dit project op het Italië evenement, Kasteel de Haar in Utrecht. Wil je langskomen? Stuur dan een mailtje naar info@fp.ag. Toegangskaarten zijn beperkt. Op www.primo-immo.ch kun je alle informatie eens bekijken.

Second Home Beurs

Een eerste stap naar een eigen woning in Italië kan een bezoek aan de Second Home Beurs zijn. Van 30 september t/m 2 oktober 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. Je krijgt gratis toegang voor 2 personen als je je via ons aanmeldt. Bovendien ligt er voor elke bezoeker ons mini-magazine ‘Tweede Huis’ klaar bij geselecteerde exposanten. Klik hieronder voor meer informatie.
BEKIJK OOK: