Terug naar overzicht

Restaurant Mario is een begrip onder de Italiaanse restaurants

Restaurant Mario in Wijdewormer bestaat ruim 50 jaar en is een begrip onder de goede Italiaanse restaurants in Nederland. Hier heb je een heerlijke culinaire avond uit.

Mario’s grootvader, vader en oom waren lokaal actief als kok en van hen leerde Mario het vak. Halverwege de jaren ’60 verhuisde Mario naar Nederland waar hij in 1967 samen met zijn Tine een Italiaans restaurant opende, Ristorante Mario Uva.

Het behaalde niveau, de revolutionaire werkwijze, die tegenwoordig alom geprezen is, gaven het Restaurant Mario een constante stroom van culinaire bewonderaars die tot op de dag van vandaag is gebleven. De scepter is inmiddels overgedragen aan Mario’s zoon Alessandro die de oorspronkelijke werkwijze en filosofie op dezelfde wijze voortzet.

Keurmerk van Italiaanse restaurants
Samen met 48 andere restaurants in Nederland maakt restaurant Mario deel uit van de Marchio Ospitalità Italiana. Dat is een internationaal keurmerk voor Italiaanse restaurants vanuit de Italiaanse Kamer van Koophandel. Als redactie van De Smaak van Italië raden wij je dit restaurant dan ook van harte aan. Bekijk meer over de Marchio Ospitalità Italiana.

Bekijk voor meer informatie restaurantmario.nl

BEKIJK OOK: