Terug naar overzicht

Win een compleet verzorgd diner bij restaurant Roberto’s

Magazine no. 100 van De Smaak van Italië ligt in de winkel en dat vieren we. We geven meer dan 100 prachtige prijzen weg, waaronder een diner voor twee personen bij Roberto’s.

Dankzij onze partners – bladen maken doe je samen – mogen we ter ere van ons feestje onder onze trouwe lezers mooie prijzen verloten. Van heerlijke delicatessen en handgemaakt servies tot compleet verzorgde vakanties.

Diner bij Roberto’s restaurant
Het is ondertussen uitgegroeid tot een waar icoon: Roberto’s restaurant, al ruim 25 jaar gevestigd in het Hilton Amsterdam en opgericht door Roberto Payer. Onder leiding van executive chef Franz Conde worden hier dagelijks de mooiste Italiaanse signature gerechten bereidt. Van Ossobuco alla Milanese tot Baccalá mantecato alla Veneziana. Tijdens dit unieke 3- of 4-gangen menu, inclusief wijnen, water, frisdank (ter waarde van € 100 p.p.) proef je het beste uit de Italiaanse keuken.

Zo maak je kans
Vul het winformulier in en maak kans op een van de mooie prijzen ter ere van het 100ste magazine van De Smaak van Italië. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven voor een prijs. De prijzen worden onder de deelnemers verloot. Overige voorwaarden vind je op desmaakvanitalie.nl/win100

Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK: