Terug naar overzicht

Roberto’s restaurant: mooie Italiaanse signature gerechten

Roberto’s restaurant is al ruim 25 jaar gevestigd in het Hilton Amsterdam en opgericht door Roberto Payer.

Dat een restaurant zo lang ‘ongewijzigd’ standhoudt, is bijzonder. In het geval van Roberto’s restaurant heeft dat alles te maken met de naamgever, Roberto Payer. Kort na zijn aantreden als manager van Hilton Amsterdam drukt hij een stevig stempel op de pure Italiaanse keuken die het restaurant tot op de dag van vandaag in ere houdt. Dat gebeurt inmiddels weer onder leiding van executive chef Franz Conde. Beide heren hebben Italiaanse roots en kennen als geen ander de finesses van de Italiaanse keuken.

Italiaanse signature gerechten
Dagelijks worden hier de mooiste Italiaanse signature gerechten bereidt. Van Ossobuco alla Milanese tot Baccalá mantecato alla Veneziana.

Keurmerk van Italiaanse restaurants
Samen met 48 andere restaurants in Nederland maakt Roberto’s restaurant deel uit van de Marchio Ospitalità Italiana. Dat is een internationaal keurmerk voor Italiaanse restaurants vanuit de Italiaanse Kamer van Koophandel. Als redactie van De Smaak van Italië raden wij je dit restaurant dan ook van harte aan. Bekijk meer over de Marchio Ospitalità Italiana.

Bekijk voor meer informatie robertosrestaurant.nl

BEKIJK OOK: