Terug naar overzicht
ronreizen logo

Over RonReizen

Ron Reizen.nl is een multimediaal platform boordevol inspiratie en informatie voor reislustige veertigers. Naamgever Ron Peereboom Voller, voorheen chef Reiskrant van De Telegraaf, is een echte globetrotter. Naast reisexpert Ron gaat ook acteur en presentator Bert Kuizenga voor het tv-programma RonReizen op RTL4 op pad.

Gorgonzola

In nauwe samenwerking met RonReizen hebben wij een tv-item gemaakt over Gorgonzola, het gelijknamige plaatsje van die wereldberoemde blauwe kaas.

op zoek naar de smaak van italie gorgonzola cremona
We reisden onder meer af naar Cremona. Deze trip werd gecombineerd met een culinair uitstapje naar Gorgonzola, het gelijknamige plaatsje van die wereldberoemde blauwe kaas. Bert Kuizenga verzorgde deze reportage, want hij wil niet alleen weten hoe dit natuurlijke product wordt gemaakt, Bert wil het ook proeven. Ook in dat opzicht smaakt de samenwerking met RonReizen naar meer.
Het tv-programma RonReizen over Gorgonzola in samenwerking met De Smaak van Italië wordt uitgezonden op zondag 1 mei 2022 om 16.30 uur op RTL4 en de herhaling is te zien op zaterdag 7 mei of kijk het programma terug op youtube.com/desmaakvanitalie.