Terug naar overzicht

Zorgeloos genieten in Italië met Silverjet vakanties

Zorgeloos genieten in Italië van een heerlijke stedentrip, een korte vakantie of een relaxte strandvakantie? Daarvoor moet je bij Silverjet Vakanties zijn. Al meer dan 20 jaar selecteren wij het beste wat de wereld u te bieden heeft. Zo ook in Italië en op de Italiaanse eilanden.

Partnership – De Smaak van Italië samen met Silverjet Vakanties

Silverjet is een reisorganisatie voor de reiziger die kiest voor luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij garanderen onze cliënten naast een vergaande service door ons betrokken team, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie.

Een vakantie precies zoals jij het wilt
Een verblijf in een luxe strandresort, een rondreis door één van de Italiaanse regio’s, een combinatiereis strand en stad of juist een rondreis en strand. Het is maar net wat je wilt. Wij van Silverjet zijn flexibel. Je vertrekt wanneer het jou uitkomt, voor de duur die jij wilt en met de vliegtuigmaatschappij en luchthaven van jouw keuze.

Vertel ons jouw wensen
Wij hebben verschillende themahotels, die allen door onze productmanagers persoonlijk zijn bezocht. Ook onze Luxury Travel Consultants hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht, zodat zij u altijd een hoogwaardig advies kunnen geven en veelal uit eigen ervaring kunnen spreken.

Heb je speciale wensen? Wil je naar een hotel, waar je beslist culinair verrast zult worden? Of wil je liever met de kinderen naar een familiehotel met veel faciliteiten voor de kleintjes en de iets oudere kids? Of heb je de voorkeur voor een adults-only hotel? Even een weekendje golfen of shoppen? Ook dat verzorgen wij graag voor je.

Ultieme vakantie in Italië
Laat ons weten, wat voor jou een ultieme Italië vakantie is. Wij kennen de beste luxe hotels, de leukste bestemmingen en zorgen er voor dat je onbezorgd kunt genieten. Kijk op silverjet.nl/desmaakvanitalie of bel 055-357 5597

LEES OOK: