Terug naar overzicht
Nieuwsbrief

Waar wil je naartoe op je volgende vakantie in Italië? Start hier!

Je vakantie naar Italië start bij ons! Op onze website vind je alle regio’s overzichtelijk op een rij met onze leukste tips en adresjes.

Misschien weet je nog niet precies waar je naartoe wilt in Italië en wat voor soort vakantie je voor ogen hebt. Wij hebben onze beste tips verzameld voor citytrips, strandvakanties, wandelvakanties (Elba!), voor cultuurliefhebbers, foodies en nog veel meer.

Bestemming: Italië
Op onze bestemmingenpagina vind je alle Italiaanse regio’s op een rij. Van grote steden als Rome, Bari en Florence, populaire eilanden als Sardinië tot charmante dorpjes als Martina Franca.

Vind snel je weg
Per regio en stad vind je overzichtelijk de mooiste adressen om te OVERNACHTEN, de leukste bezienswaardigheden, wandelingen en doe-tips bij CULTUUR, plus de lekkerste hotspots onder ETEN & DRINKEN. Ook al weet je nog niet precies waar je naartoe wilt, op deze manier ontdek je wat een plaats te bieden heeft.

Boek je vakantie bij ons
Wil je zorgeloos op vakantie? Na 15 jaar weten wij als Italiëplatform precies waar je moet zijn. Daarom stellen wij met zorg de leukste reizen samen in de Laars. Dit zijn 6 voordelen om je vakantie bij ons te boeken. Bekijk het overzicht met reisaanbiedingen.

Italië in Nederland en België
Niet alleen hebben we veel reisinspiratie voor in Italië. Ook verzamelen we de leukste Italiaanse adressen in Nederland en België. Hier zijn we sinds kort mee gestart, dus het is nog ‘work in progress’. We willen juist ook adressen met je delen van buiten de randstad, dus schroom niet en mail onze redactie je favoriete Italiaanse restaurant, ijssalon of koffiezaak bij jou in de buurt. Daarnaast staan we altijd open voor partnerships en samenwerkingen.

BEKIJK OOK:

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!