Terug naar overzicht
SUGO Pizza

SUGO Pizza: de wereld veroveren met gezonde vierkante pizza’s

Een gezonde pizza. Dat klink als muziek in de oren. Herman Hell en Hugo Kruijssen willen met een vierkante pizza de hele wereld  veroveren. 

Ze hebben de gezonde pizza’s gebaseerd op het lekkere streetfood uit Rome, de pizza al taglio. Pizza al taglio betekent letterlijk gesneden pizza, door de vierkante/rechthoekige vorm is hij makkelijk uit de hand te eten. Er kan eindeloos gevarieerd worden met pizza, dat heeft dit duo goed begrepen. In totaal hebben ze meer dan 60 varianten. Er staan pizza’s met schaaldieren op de kaart, maar er zijn ook vegan-pizza’s.

Minder calorieën en vet
De heren claimen dat hun pizza’s veel minder calorieën en vet bevatten dan traditionele pizza’s. Ze kiezen hun ingrediënten dan ook zorgvuldig. Er worden geen geur- en smaakstoffen toegevoegd aan het deeg. Ook heeft de bodem geen vet nodig, die is volgens de heren al heerlijk van zichzelf. De kazen, de vleeswaren en het meel zijn afkomstig van familiebedrijven uit Italië. Het grote voorbeeld van Herman en Hugo is Gabriele Bonci, een wereldberoemde pizzabakker in Italië.

MargheritaGerookte zalmAnsjovis

Hier vind je Sugopizza
Op dit moment zijn er vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Er zijn plannen voor uitbreiding. Kijk voor meer informatie op sugopizza.nl

LEES OOK: 

De beste berichten van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: website & facebook