Te koop, gerenoveerd landhuis met zwembad in Piemonte
Terug naar overzicht
huis te koop piemonte

Te koop, gerenoveerd landhuis met zwembad in Piemonte

Nu in de verkoop: ‘Pianino’, een groot compleet gerenoveerd landhuis op een heuvel, zeer rustig gelegen in de aantrekkelijke provincie Piemonte, gelegen tussen Turijn en Genua. Vanuit het huis is er aan drie zijden een schitterend uitzicht op het dal en de omringende bergen.

Advertorial

Met zwembad, tussen de fruitbomen

Het huis staat op 1,5 ha eigen grond, beschikt over een grote woonkeuken, een ruime woonkamer, vijf slaapkamers, twee complete badkamers en een derde toilet, een dubbele garage, pizza-oven, een buitenkeuken, diverse bijgebouwen, en… een schitterend met bronwater gevuld zwembad, gelegen in een zeer ruime en rustige tuin, fraai aangelegd met fruitbomen, diverse kruiden en bloeiende planten. De tuin biedt uitzicht op een kleine wijngaard, die sinds enkele jaren een mooie wijn oplevert.

Oase van rust

Het huis heeft in elke ruimte uitstekende wifi, wordt CV-verwarmd (drie gescheiden circuits). Het water komt van een nabijgelegen bron. Overal dubbel glas, en aan de voorkant fraaie zonwerende luiken. Sinds enkele jaren is een deel van het huis verhuurd via natuurhuisje.nl (in te voeren kenmerk: 33274), en wordt door de gasten beoordeeld als ‘buitengewoon’. Lees hier ook de beschrijving en de recensies om een goed beeld te krijgen van het aanbod.
Het huis ligt in het zuiden van Piemonte en is een oase van rust. De regio staat bekend om zijn wijnen, hazelnoten en truffels. Overal in de omgeving kun je genieten van de authentieke Piemontese keuken, zeer vriendelijk geprijsd. De wijnen van de streek, met name de Barolo wijn, zijn wereldberoemd. Het huis is gelegen in het zuidelijk deel van de deelprovincie Cuneo, en grenst aan de kustprovincie Ligurie (Bloemenriviera).

Contact

Vraagprijs: 495.000 euro.

Mogelijkheid tot bezoek of het aanvragen van een rijk geïllustreerde brochure via agnescanoretto@gmail.com of bel 06-51952078.

BEKIJK OOK: