Terug naar overzicht
Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië

Droomvakantiehuis in Italië

Het is de droom van veel Italiëliefhebbers: een vakantiehuis in Italië. Een plek waar je zo vaak als je wilt naartoe kan gaan om even helemaal te ontspannen. Maar zo lang die droom nog geen werkelijkheid wordt, houden we het bij het huren van een vakantiehuisje. Bij NOVASOL kwamen we dit pareltje tegen.

Vakantiehuis in Italië

Dit vakantiehuis ligt in de groene heuvels van Pisa (op ongeveer twee kilometer van Fauglia) op een zeven hectaren groot landgoed. Er is een heerlijk zoutwaterzwembad aanwezig en zijn er routes aangelegd waar je fijn kunt wandelen en fietsen. Het huis zelf heeft een oppervlakte van maar liefst vierhonderd vierkante meter, en je kunt er met 10 personen slapen (er zijn vijf slaapkamers aanwezig). Ook heeft het huis vier badkamers en is het mogelijk om een huisdier mee te nemen.

Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië

Door de gunstige ligging van het vakantiehuis ben je binnen no-time in de mooiste kunststeden van Toscane, zoals Pisa, Lucca en Florence. Ook zit je op slechts twintig kilometer van de thermale baden van Cascina en Pisa en ben je binnen een uurtje bij de zee.

Vakantiehuis in Italie NOVASOL De Smaak van Italië

Win een vakantiecheque van NOVASOL!

Deze winactie is niet meer van toepassing.

*De vakantiecheque moet vóór 1 december 2018 verzilverd worden.