24x win een romantisch diner voor twee bij De Pizzabakkers
Terug naar overzicht
pizzabakkers diner winactie

24x win een romantisch diner voor twee bij De Pizzabakkers

De liefde moet je vieren, vinden wij. Dat doen wij dit najaar dan ook met de allermooiste prijzen, zoals maar liefst 24 pizzadiners bij De Pizzabakkers. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Ons nieuwe magazine staat geheel in het teken van de liefde voor de Laars. De liefde moet je vieren, daarom geven we maar liefst 24 keer een diner bij de Pizzabakkers cadeau!

Over de Pizzabakkers

De Pizzabakkers staat landelijk bekend om haar pizza’s die volgens authentiek Romeinse recept worden bereid, hierdoor is de bodem dun, krokant en superlekker. Ze werken met louter verse ingrediënten en alle producten worden vers gemaakt. Die liefde voor kwaliteit proef je. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden in ons land nog vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië wordt prosecco veel vaker gedronken.

Win een diner bij de Pizzabakkers

Tijdens dit romantische diner voor twee geniet je daarom van een heerlijke pizza én een glaasje prosecco. Kans maken op een diner voor twee in een van de 24 vestigingen? De Pizzabakkers zitten in Amsterdam, Arnhem, Delft, Haarlem, Hilversum, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Zo maak je kans op een diner voor 2

Vul het formulier hieronder in en maak kans!

  Dit zijn de voorwaarden:
  – Deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn;
  – De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname;
  – De winnaars ontvangen eind december 2021 een bericht;
  – De reservering is in overleg met de lokale vestiging van De Pizzabakkers;
  – Over de uitslag en de toekenning van de prijs wordt niet gecorrespondeerd;
  – De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar;
  – De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten;
  – De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch;
  – De aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

  Bekijk de andere prijzen van de That’s Amore winactie

  Bestel jouw exemplaar

  Het nieuwe magazine ligt begin november in de winkel. Bestel jouw exemplaar in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

  Bestel mijn exemplaar