Terug naar overzicht
La Vecchia Scuola zwembad
La Vecchia Scuola zwembad

Vakantie in een luxe B&B met prachtig uitzicht

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

In het hartje van Le Marche en op een klein half uurtje van de kust vind je La Vecchia Scuola. Een luxe bed and breakfast met prachtig uitzicht in Le Marche.

Overnachten op La Vecchia Scuola betekent slapen onder het dak van een volledig gerenoveerde school uit 1939. De accommodatie heeft een riante tuin met zwembad en olijfboomgaard en ligt rustig maar niet afgelegen. Al meerdere jaren op rij staat dit mooie vakantieverblijf in de ‘Top 10 beste B&B’s van Italië’.

Over de eigenaren

Jurgen en Gonnie delen tips om het authentieke Italiaanse leven te ontdekken. Gastvrijheid en goede service staan hier voorop. Er worden diverse arrangementen aangeboden.

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

La Vecchia Scuola is een kleinschalige B&B met 5 sfeervolle kamers. In de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. Neem een duik in het zwembad of maak een rondrit in Le Marche.

Omgeving

Overnachten op La Vecchia Scuola betekent een vakantie met prachtig uitzicht in een heuvelachtige omgeving. Een half uur rijden van het prachtige Sirolo. Sirolo en Numana zijn twee parels gelegen in de Monte Conero.

Vakantie in een luxe B&B met prachtig uitzicht

Contrada Monocchia 13, 62010, Montefano, Marche, Italië

Naar website