Terug naar overzicht
Borgo vallone slaapkamer
Borgo vallone slapen
Borgo vallone aan tafel
Borgo vallone aanzicht
Borgo vallone slaapkamer
Borgo vallone slapen
Borgo vallone aan tafel
Borgo vallone aanzicht

Eeuwenoud landgoed Borgo Vallone, Piemonte

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Borgo vallone ligt in een oase van rust in het hart van Piemonte, een eeuwenoud landgoed midden in de natuur omringd door eindeloze wijngaarden en hazelnootvelden. Een unieke plek om te verblijven tijdens je vakantie. Boordevol sfeer om in alle luxe te genieten van het pure Italiaanse leven.

Prachtig gerestaureerde kamers en suites verdeeld over meerdere huizen zijn voorzien van alle comfort. Midden in de BORGO ligt het zwembad gebouwd in de fundamenten van het oude palazzo, omringd door romantische tuinen op verschillende terrassen met vele zitjes, waar ook de dag wordt gestart met een heerlijk ontbijt vol lokale en zelfgemaakte producten. Droom weg met een goed boek op de heerlijke lounge bedden bij het zwembad.

Over de eigenaren

Eigenaren Natasja en Ed zorgen voor een onvergetelijke vakantie, hun enorme kennis van de regio en hun grote netwerk van bevriende wijnboeren, winkeliers en restauranteigenaars zorgt ervoor dat je je overal extra welkom voelt.

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

De prachtig gerestaureerde kamers en suites zijn verdeeld over meerdere huizen en zijn voorzien van alle comfort, de beste kwaliteit bed en badlinnen en heerlijke badproducten. De dag wordt gestart met een heerlijk ontbijt vol lokale en zelfgemaakte producten.

Omgeving

Vanaf Borgo Vallone zijn mooie tochten te maken, geniet van de schitterende natuur, de authentieke dorpjes en de eindeloze wijnvelden van de beroemde Barolo en Barbaresco. Breng een bezoek aan het oude thermaal stadje Acqui Terme of Alba de stad van de witte truffel. Rijd wat verder door naar steden als Turijn of Genua en maak een tocht langs de middellandse zee.

Borgo vallone aanzicht

Eeuwenoud landgoed Borgo Vallone, Piemonte

Via Piave 1, 14050, Olmo Gentile, Piemonte, Italië

Tel: 00393486083224

E-mail: info@borgovallone.com

Naar website