Terug naar overzicht
Hotel Esplanade Tergesteo Dak
Hotel Esplanade Tergesteo avondzon
Hotel Esplanade Tergesteo bar
Hotel Esplanade Tergesteo restaurant
Hotel Esplanade Tergesteo tuin
Hotel Esplanade Tergesteo zwemmen
Hotel Esplanade Tergesteo Dak
Hotel Esplanade Tergesteo avondzon
Hotel Esplanade Tergesteo bar
Hotel Esplanade Tergesteo restaurant
Hotel Esplanade Tergesteo tuin
Hotel Esplanade Tergesteo zwemmen

Designhotel Esplanade Tergesteo

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Esplanade Tergesteo is een prachtig wellness- en designhotel gelegen in Montegrotto Terme, aan de voet van de Euganese heuvels, dichtbij Padua en Venetië, in het hart van de regio Veneto.

Het hotel heeft een uitzonderlijk gevoel voor stijl, gemaakt voor reizigers die op zoek zijn naar ongeëvenaard comfort en ervaring. Het hotel introduceert een nieuw soort luxe, bestaande uit unieke designelementen, kunstwerken gecombineerd met hout, marmer en andere natuurlijke materialen.

Over de eigenaren

Faciliteiten

De thermale zwembaden zijn een bron van trots voor het hotel: het overdekte zwembad in communicatie met het witte buitenbad, de H2O3 met ozon microbubbels zijn een combinatie van natuur, harmonie en sereniteit.

Panoramische SPA met zoutbad

Uniek is de RoofTop54, de exclusieve “Adults Only” panoramische SPA met zoutbad, textielvrije sauna en verschillende ontspanningsruimtes voor de diepste ontspanning.

De gloednieuwe Vital kamers en suites zijn verschillend, qua grootte, meubels, kleuren, maar allemaal met omhullende warmte en gezelligheid.

Well54 is de wellness-afdeling waarvan de aanbiedingen programma’s omvatten die zijn ontworpen om lichaam en geest te reinigen en de balans te herstellen.

Pepita restaurant is een kunstwerk op zich, met een geweldige designstijl heeft het de perfecte sfeer om heerlijk lang te ontbijten of gastronomisch te dineren. Het plezier van een geweldige keuken wordt samengevat in een menu geïnspireerd op de traditie van klassieke regionale en Italiaanse gerechten die elegant zijn geherinterpreteerd om aan alle smaken te voldoen.

Omgeving

Het gebied rond het hotel heeft een combinatie van geschiedenis, kunst en natuur. Het vertelt over een roemrijk verleden, getuige de weelderige Venetiaanse villa’s, over een heden van voortreffelijk eten en wijn en een eeuwige cultuur.

Het Regionale Park Euganische Heuvels is de ideaal voor mooie wandelingen in de natuur, om Padua te bezoeken en het historische centrum en de meesterwerken van Giotto, Venetië en de Venetiaanse villa’s te ontdekken.

Dankzij de strategische ligging in het centrum van de regio Veneto en de nabijheid van zowel de snelwegen en het treinstation zijn de meest interessante bestemmingen in de omgeving gemakkelijk en snel te bereiken.

Hotel Esplanade Tergesteo zwemmen

Designhotel Esplanade Tergesteo

, 35036, Montegrotto Terme, Veneto, Italië

Tel: +39.0498911777

E-mail: info@esplanadetergesteo.it

Naar website