Terug naar overzicht
Studio Norma Italy
Studio Norma Sicilië keuken
Studio Norma Sicilië living
Studio Norma Sicilië Slaapkamer
Studio Norma Sicilië Bad
Studio Norma Sicilië badkamer
Studio Norma Sicilië terras met uitzicht
Studio Norma Sicilië terras
Studio Norma Italy
Studio Norma Sicilië keuken
Studio Norma Sicilië living
Studio Norma Sicilië Slaapkamer
Studio Norma Sicilië Bad
Studio Norma Sicilië badkamer
Studio Norma Sicilië terras met uitzicht
Studio Norma Sicilië terras

Slow living in hartje Sciacca | Studio Norma

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Ervaar de kunst van slow living in deze prachtige luxe studio’s in hartje Sciacca.

Studio Norma is een eerbetoon aan thuiskomen, speciaal gecreëerd voor diegenen die willen zien wat slow living echt inhoudt.

We moedigen je aan te ontspannen. Eet en slaap als een koning. Drink ’s ochtends een kopje koffie met een adembenemend uitzicht over de oceaan. Ga zwemmen. Was het zout van je huid af in de luxe marmeren douchecabine. Plof neer op het knisperende, frisse linnen…

In de zorgvuldig ingerichte studio’s die plaats bieden aan twee of vier personen, is echt vakmanschap de essentie. Hoe lokaler, hoe beter. Elke tegel is handgemaakt door vakmensen uit de omgeving. De olijfolie in de speciaal voor Studio Norma handgemaakte keramieke flessen die ze aanbieden om je focaccia in te dippen, is afkomstig van boer Paolo die slechts 3 km verderop woont.

Over de eigenaren

Nederlanders Jasmijn, Melissa en Sher en de Siciliaanse Enzo, hebben allen een oprechte liefde voor reizen, Italië en eten. Studio Norma is een project ontstaan uit diezelfde passie voor het ontdekken van de wereld, pasta en ondernemerschap.

Jasmijn is het brein achter Studio Norma. Als videomaker reisde ze de wereld rond en kwam zo op vele inspirerende plekken. Na een aantal jaren in feite vanuit haar koffer te hebben geleefd, besloot ze dat het tijd werd zich te vestigen. Het werd Sicilië. Zonder een woord Italiaans te kennen kocht ze een ‘bouwval’ dat ze samen met haar Siciliaanse vriend Enzo en een geweldig team van bouwers helemaal renoveerde. Nu wil ze haar liefde voor Sciacca met de wereld delen, dus besloot ze een dreamteam op te richten en Studio Norma te starten.

Sher & Melissa (moeder en dochter) zijn de andere leden van het team. Sher is een administratieve krachtpatser die onder andere alle boekingen voor haar rekening neemt en in feite alles achter de schermen regelt. Melissa heeft een aantal jaren in de social mediawereld gewerkt als creatieve strateeg en is nu Studio Norma’s ‘power house’ op social media.

Faciliteiten

Studio Norma heeft twee prachtig gerenoveerde studio’s aan die samen of apart gehuurd kunnen worden (beide hebben een eigen ingang). De studio’s zijn in het najaar van 2022 volledig gerenoveerd door onze geweldige Siciliaanse crew. Beide studio’s bieden alle luxe die je zoekt tijdens een welverdiende vakantie. Een volledig uitgeruste keuken, comfortabele bedden met knisperend beddengoed, spa-achtige badkamers, airconditioning in elke kamer, supersterke wifi en een buitenruimte met adembenemend uitzicht op de oceaan. Toch voel je nog steeds de historische geest van het honderden jaren oude gebouw waarin Studio Norma is gevestigd.

Als je op zoek bent naar wat meer privacy of van plan bent om Sicilië te bezoeken met een grote familie of vriendengroep, dan is het ook mogelijk om beide studio’s samen te huren. In totaal bieden de studio’s plaats aan 6 personen. Neem contact met Studio Norma op over de beschikbaarheid of andere vragen.

Omgeving

Ontdek op een uur rijden van Palermo de betoverende charme van Sciacca, een parel van Sicilië. Sciacca is een waar buitenmuseum! Wandel door de smalle straatjes, bewonder historische gebouwen en voel de warmte van de lokale bevolking. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis, van oude tempels tot middeleeuwse kastelen. Geniet van de adembenemende natuur, van kustlandschappen tot bergen, perfect voor avonturiers. Laat je verwennen in het nieuwe Wellness & Spa Resort van Sciacca en proef de smaakvolle Siciliaanse keuken. Kom naar Studio Norma in Sciacca en laat je betoveren!

Studio Norma Sicilië terras

Slow living in hartje Sciacca | Studio Norma

Cortile Crocifissello 49, 92019, Sciacca, Sicilia, Italië

E-mail: unwind@studionorma.com

Naar website