Terug naar overzicht
Verblijf De Marken
Verblijf De Marken

Villa Fonti: de ultieme plek voor rust en ruimte in De Marken

Informatie
Op de kaart

Villa Fonti in De Marken is een prachtige plek waar je rust vind en ruimte ervaart. Een plek waar je geniet van zon, maan en sterren.

Partnership – De Smaak van Italië met Villa Fonti

Maar ook waar de vuurvlieg danst boven het graan en je op je avondwandeling een ware lichtshow beleeft. Vanaf onze heuveltop heb je een 360 graden view op de heuvels, zee en bergen.

Belevenis en cultuur
Je kunt hier genieten van een heerlijke vakantie aan het zwembad met een mooi boek maar ook even een bezoek brengen aan een pittoresk dorpje, het strand of genieten van alle activiteiten die Italianen organiseren om het leven mooier te maken.

Je vindt hier de authentieke Italiaan die zichzelf blijft, een kenner is van de natuur en zijn vriendelijkheid heeft behouden. Op een kleine afstand vind je dorpjes met een hechte gemeenschap waar je als gast welkom bent. Iets verderop vind je dorpen of steden met een rijke historie of universiteit.

Italiaanse gastronomie
Villa Fonti ontmoet jaarlijks ook veel gasten om een bruiloft, een cursus, familiefeest of themaweekend te beleven. We bieden een heerlijke accommodatie maar ook laten we u genieten van de Italiaanse gastronomie omdat we vanuit onze eigen keuken precies kunnen aansluiten bij uw wensen.

Contact

Meer informatie of boeken Villa Fonti

Over de eigenaren

Faciliteiten

  • Zwembad

Omgeving

Verblijf De Marken

Villa Fonti: de ultieme plek voor rust en ruimte in De Marken

Via Ville Fonti 10, 61038, , Marche, Italië

Naar website